Rensning


I dag var det lite vår i luften , till och med solen visade sitt vackra ansikte om än för bara en liten stund. Detta lilla sol sken satte nog igång något i kroppen , för vintertröttheten tog en liten tupplur och energin flödade igen . Nu blev det städning av .
Vi behövde röja upp i logen för snart kommer vi få hem lite får foder och detta behövde ha en plats att förvaras på.
Det är så lätt när man har många byggnader och allt för mycket annat att göra ,så blir sakerna av någon konstig anledning alltid placerade på en tillfällig plats, för sedan när man har lite mer tid så ska sakerna / materialen sorteras och placeras på sin slutgiltiga plats . Så det slutar för det mesta i att man flyttar runt på grejorna en så där 20 ggr, innan  man har bestämt sig och det ligger ju oftast i vägen för något annat man ska göra.
Men i dag så tog vi tag i en del av logen och fick undan lite skräp,
sorterat i loppis högar och flyttat runt på lite mer saker ,till en annan tillfällig plats ;-) också hamnade man där igen !
Får fodret har nu en given förvaringsplats och det känns helt ok .




En annan gammal vagn stod också i logen full med ett lass brädor . Dessa brädor var ju också tillfälligt placerade där,
för egentligen så skulle ju vagnen renoveras.
Efter ett antal tunga lyft så var brädorna fint staplade uppe på loftet i stället . Vagnen står nu tom och redo för sin makeover.

Nu känns kroppen så där mör och go ,efter en hel dags kropps arbete . Så den kroppen blir nog placerad i vågrätt läge i närmsta soffa resten av kvällen.

Vi får väl se om vinter tröttheten kommer tillbaka i morgon eller har vår känslorna kommit för att stanna !

                             



                                                                            // Annie


Kommentarer

Populära inlägg