Paus i regnet.

Ursäkta frånvaron på bloggen.
Jag passade på när vädret var dåligt att vara lite sjuk.
Nej skämt å sido , var inte alls sjuk med mening, men jag har drabbats av borrelia .
En attans liten fästing förde över sina små bacilusker på mig. Så helgen var inget kul alls, låg i feber frossa och ledvärk , huvudvärk och lite till och har nu ett stort irriterande utslag i knävecket. Har nu varit och hämtat ut penicillin och förhoppningsvis ska detta hjälpa inom några dagar.
Tack o lov, för sjuk önskar man att ingen ska behöva vara.
När jag betalade för min medicin, blev jag lite förvånad över hur billig penicillinen är. Tänk vad denna medicin skulle kunna göra för så många behövande människor runt om i världen.
Vi ska skratta oss lyckliga att vi här, har det så tillgängligt som vi har det , men ändå ha i åtanke, att det absolut inte är något vi ska överkonsumera eller ta för givet.

Min kropp var nog tacksam för lite vila , men huvudknoppen har inte saktat ner . Svårt i bland och få "dom" att samarbeta.
Vädret har ju också underlättat för att inta fullt viloläge, regnat har det gjort här i massor. Nu längtar man efter sol och vår värme igen.

Så ta hand om er där ute , det ska jag försöka göra :-)


                                                                           // Annie

Kommentarer

 1. Usch så tråkigt att höra att du är dålig.. :-( Hoppas antibiotikan snabbt gör susen och att du snart piggat på dig igen! Stora kramar från Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kramarna :-) Känner mig betydligt bättre i dag, så det går förhoppningsvis åt rätt håll!
   Kramen

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg