I skogen, i stunden !

Vilken helg , vilket väder !
Solen har visat sig och det  i fullstyrka , älskar det. Känner hur D- vitamin depån bara fylls upp på nytt .
Det har varit skogsarbete här för hela slanten. Har varit hur gott som helst att vara ute och arbeta i solskenet utan stora bylsiga jackor och inget underställ.
Vi lastade  timmervagnen full och sedan var det dax för en go fika på en gräsplätt vid sidan om dammen.  Vi sitter där och njuter och tankar om att vi är så lyckligt lottade dyker upp. Vi kan knappt tro, fortfarande efter två år på Lyckeröd Lantgård att dessa dammar och skogsplättar är våra .
Vi har alltid drömt om detta , med trodde aldrig riktigt att vi skulle äga något så fantastiskt. Det är som om man får nypa sig i armen i bland.Höstens stormar fällde en hel del träd och allt ska tas om hand innan sommaren.
Det är bara att beta av en skogsdunge i taget.Mannen tar en valförtjänt vila i solskenet , det är super viktigt att ta sig tid för dessa stunder av vila och bara insupa naturen och livet . När vi satt där längs med stengärdet såg vi en stor flock tranor cirkulera högt , högt upp i himmelen , precis över våra huvud. Då kände man sig liten i den stora världen !

                                                                          // Annie

Kommentarer

Populära inlägg