Klumpiduns !

Vissa dagar är bara så där klumpiga och drumliga.
Dagen i dag, har varit just en sådan dag för mig ,( har dessa dagar lite då och då.)
Förmiddagen flöt på ganska bra med mat inköp och diverse ärende. Det var när jag började stängsla, för att göra en ny hage till hästarna som det började . Jag lyckades nässla mig flera gånger om benen , eftersom det har varit hutlöst varmt i dag hade jag shorts på mig såklart. Gör ganska ont !( Om ni inte har provat) När jag står där med spettet och ska slå ner en stolpe , missar jag så klart stolpen och slår den  benet i stället.  När jag fått klart stängslet beger jag mig in i logen med grejorna och precis i dörröppningen andas jag in en fluga i näsan, vad är oddsen på det ?
Jag fortsätter med att vattna melonerna i växthuset ,de som inte har tillgång till bevattningssystemet. Och såklart går jag med full vatten kanna in i växthuset, snubblar till, slår vattenkannan i benet och spiller ut vatten som då rinner ner längs benet och in i skon !
I växt huset går jag och tjuvar lite tomater och hittar då ett par stora "tjuvar" som jag plockar bort och tänker att de kan jag nog plantera om i en kruka , så att de växer upp och blir nya tomatplantor.
Jag gör det , bär sedan in dem i huset för att vattna dem och tar då lite för många att bära än vad jag skulle ha gjort och såklart rasade en i golvet . Jord över hela golvet och en ledsen tomatplanta med brutna grenar!
Jag hämtar min vackra sopkvast och skyffel (gjord i trä och plåt).
Jag ska ta första sop taget för att sopa upp jorden och slår då så klart i skyffeln i en kylväska som stod där mitt  vägen. Ut över golvet far nu silvriga små glitter stenar som småfolket pysslat med. Det positiva är i alla fall att småfolket sopat upp sina små glitter stenar tidigare , det var ju bara det att de inte slängt det i soporna.
Jorden och glitter stenarna kom i alla fall upp på skyffeln igen och i sop påsen.

Nu stänger jag ner för dagen  , jag tar plats i soffan och stannar nog där resten av kvällen, kanske är säkrast så !

Har ni några klumpiduns dagar eller är det bara jag ;-)

                                                                      // Annie

Kommentarer

Populära inlägg