Skörda, skörda

Skörda ,skörda, skörda , det växer överallt och massor finns det att ta hand om. Förutom allt gott som växer i växthuset så växer det i trädgårdslandet också. En sak som växt i trädgårdslandet var våra nya plantor med rabarber.
Jag har bara inte hunnit ta in rabarber innan, förutom till någon enstaka paj. Så nu har jag sköljt, rensat och skurit rabarber i mängder . Jag fryser in de i lagom stora påsar för att kunna ta fram och göra tex kräm i vinter. Rabarber blandat med lite jordgubbar i en värmande kräm är supergott.

Persilja passade jag också på att ta in och hacka och frysa .
Det går åt en hel del under vinter, gott lite varstans.
Persilja och dill kan man inte frysa in för mycket av.

Känns så bra att kunna stoppa bra ekologisk mat i frysen som vi senare kan njuta av i vinter.






Hej vintern here we come!

Kommentarer

Populära inlägg